Суп із ковбасою та плавленим сиром

Суп із ковбасою та плавленим сиром копченою ковбасою готується дуже швидко

Ця перша страва підкуповує не тільки своєю універсальністю, а й швидкістю та простотою приготування. Сирний суп із копченою ковбасою з плавленого сиру дуже просто приготувати в домашніх умовах і в цьому вам допоможе наш простий покроковий рецепт із фото. Давайте разом приготуємо цю густу, ароматну та ситну першу страву, яка здатна надовго подарувати відчуття ситості.

Сирний суп із ковбасою досить поширений і популярний у нашій країні. Готують його використовуючи найрізноманітніші інгредієнти, починаючи від недорогих плавлених сирків і закінчуючи досить якісними твердими сирами. Що стосується м’ясної складової сирного супу, то найчастіше в рецептах використовують копчену і варену ковбасу, іноді бекон.

Як приготувати сирний суп із плавленого сиру з ковбасою

Сирний суп із копченою ковбасою готується дуже швидко. Вам знадобиться практично 20 хвилин і смачний супчик буде радувати своїм ароматом.

Інгредієнти:

  • Плавлені сирки — 2 шт.
  • Копчена ковбаса — 150 гр.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Картопля — 3 шт.
  • Рослинна олія — 2 ст. л. ложки
  • Часник — 2 зубчики
  • Свіжа петрушка

Крок 1.

Починаємо з підготовки овочів. Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками, викладаємо в підготовлену тарілку, заливаємо холодною водою хвилин на 5-7.

Крок 2.

Зливаємо воду, промиваємо картоплю під водою і закладаємо в каструлю. Тепер заливаємо воду в каструлю, необхідну для супу, для прискорення приготування заливаємо окропом картоплю і чекаємо, поки вода закипить, потім зменшуємо вогонь і продовжуємо варити 10-15 хвилин, все залежить від розмірів нарізки.

Крок 3.

Потім готуємо пательню, якщо копчена ковбаса жирнувата, то смажити можна без додавання олії, а найкраще засмажувати на тефлоновій пательні, щоб не було зайвого жиру в супі. Починаємо з обсмажування ковбаси, її попередньо необхідно порізати соломкою, довести до напівготовності.

Крок 4.

Коли шматочки ще не встигли обсмажитися, але поверхня злегка схопилася і з’явився легкий запах смаженої ковбаски — додаємо цибулю, нарізану півкільцями, злегка зменшуємо вогонь і доводимо до прозорості цибулю.

Крок 5.

Додаємо піджарку в каструлю з картоплею, пробуємо, щоб всі овочі зварилися і були м’якими, цибуля не повинна хрустіти. Тільки після цього до овочів із ковбасою додаємо натерті на середній тертці плавлений сир, помішуючи до повного розчинення сирків.

І завершальний етап, нарізаємо дрібно часник і зелень петрушки, додаємо в суп. Сіллю і перцем приправляємо за смаком, даємо закипіти, і відразу вимикаємо вогонь.

Накриваємо кришкою, вкриваємо рушником і даємо настоятися 5 хвилин. Смак сирного супу з копченою ковбасою підкреслить хліб із гірчицею. Смачного!

За метеріалами з сайта https://miskingrishkin.icu/