Солодка ковбаска з печива, моркви та гарбуза
Солодка ковбаска з печива — це легкий у приготуванні десерт без випічки. У цьому рецепті, окрім основних інгредієнтів (печива та масла), додають гарбуз і моркву. Соковиті, солодкі та не дорогі овочі додадуть солодкій ковбасі нового смаку, що нагадує пряний морквяний або гарбузовий пиріг. Виходить незвично і дуже смачно.

Для приготування вам буде потрібно
- печиво — 450г
- гарбуз — 200г
- морква — 300г
- масло вершкове — 125г
- цукор — 50г
- кориця — 1/2 ч.л.
- імбир (сушений, порошок) — 1/2 ч. л.л.
- мускатний горіх (мелений) — на кінчику ч.л.
Рецепт

Для приготування солодкої ковбаси з гарбузом і морквою потрібне м’яке вершкове масло, тому дістаньте його заздалегідь із холодильника.
Гарбуз і моркву очистіть від шкірки. Натріть на дрібній тертці гарбуз.

Натріть на тій самій тертці й моркву.

Перекладіть моркву в миску і посипте цукром. Відставте в сторону доти, доки морква не пустить сік.

Від загального шматка олії відокремте невеликий шматочок і розігрійте його на сковороді. Покладіть у сковорідку гарбуз і моркву з соком. Тушкуйте овочі на маленькому вогні до м’якості, до готовності.

А поки овочі на сковороді, підготуйте печиво. Печиво, за винятком кількох штучок, перетворіть на крихту будь-яким способом: за допомогою блендера, качалки або картоплем’ялки. Кілька печива поламайте руками на дрібні шматочки.

Підготуйте спеції: корицю, мелений імбир і мускатний горіх. Додайте спеції до подрібненого печива. Перемішайте їх із крихтою.

Теплі, але не гарячі, моркву і гарбуз покладіть до подрібненого печива. Ложкою перемішайте до однорідної маси.