Перепела фаршировані яблуком покроковий фото рецепт

Фото перепелів фаршированих яблуком

Ще одна підсумкова фотографія рецепта приготування перепелів. Цього разу, перепілки готувалися цілком. Тушки натиралися часником, сіллю, перцем, фарширувалися шматочком яблука і у фользі запікалися в духовці. Якщо раптом у когось потекла слинка, дивлячись на фото, вам тоді сюди.

Інгредієнти

  • Перепела — 2 шт.
  • Яблуко — 1/2 шт.
  • Рослинна олія — 10 гр.
  • Часник — 3 зубчики
  • Сіль, чорний мелений перець

перепела фаршировані

Ці перепела фаршировані яблуком цілком запікаються в духовці. Беруться перепілки, обпалюються, натираються часником, сіллю і перцем, фаршируються яблуком, загортаються в шматочки фольги і відправляються запікатися в духовку. Проста страва з перепелів, і дуже смачна.

перепела фаршировані

Тушки перепелів обпалюємо газовим пальником, але так, щоб не пропалити ніжну шкірку,

перепела в духовці

Давимо три зубчики часнику в невелику миску,

перепела фаршировані

Насипаємо туди ж сіль і чорний перець за смаком, і заливаємо все це невеликою кількістю рослинної олії

перепела запечені

Гарненько натираємо перепелів усередині та зовні сумішшю олії часнику, солі та перцю,

перепела фаршировані

перепела фаршировані

Чистимо половинку яблука і виймаємо з неї серцевину, потім розрізаємо її на 4 частини,

перепела запечені

Відриваємо шматок фольги достатній, щоб загорнути в нього тушки перепелів, викладаємо тушки на фольгу, і запихаємо в кожного птаха два шматочки яблука,

перепела в духовці

Загортаємо перепелів у фольгу, викладаємо їх або на деко, або на сковороду, і

перепела фаршировані

Відправляємо перепелів у попередньо розігріту до 200 градусів духовку запікатися на одну годину

перепела в духовці

Через годину деко з перепелами потрібно вийняти, і акуратно розгорнути фольгу (щоб не витік сік),

перепела запечені

Потім перепілки ось у такому вигляді, як показано на фото рецепта, відправляються назад у духовку запікатися,

перепела фаршировані

У процесі чого, вони раз або два мають бути политі соком,

перепела в духовці

Після чого, перепілки запікаються в духовці вже до повного приготування,

перепела фаршировані

А саме, приблизно ось до такого запеченого стану, як показано на фото. Запечені в духовці перепела фаршировані яблуком можна подавати просто ось так на блюді,

перепела в духовці

або обсипати тушки приготованих у духовці фаршированих яблуком перепелів зеленим горошком,

перепела фаршировані

а ось наші красені фаршировані перепілки крупним планом,

перепела фаршировані

і… ще одна фотографія цієї офігенної страви з перепелів! Смачного, і удачі в приготуванні вашої страви з перепелів!