Як приготувати курячі стегенця з картоплею в мультиварці
Курячі стегенця з картоплею пробували напевно всі. Ця страва одна з найпопулярніших на нашому столі. Обходиться воно недорого і виходить дуже смачно і ситно.
Якщо картопля молода, то зробити її можна в мундирі з курячими ніжками. А за нашим сьогоднішнім рецептом можна готувати стегенця з картоплею в мультиварці цілий рік. Курочка виходить рум’яна, з підсмаженою скоринкою, а картопля — тушкована, насичена соком і просочена курячим ароматом.
Крім того, курка, як відомо, є більш дієтичним м’ясом. Вона швидко готується і легко засвоюється. А якщо зняти з курячих ніжок шкіру, то страва вийде низькокалорійною, від якої ніхто не погладшає. Отже приготуємо стегенця з картоплею в мультиварці панасонік.
Що знадобиться для приготування стегенець у мультиварці
- 2-3 курячі ніжки
- 1 кг картоплі
- рослинна олія
- сіль із приправами
Як приготувати стегенця з картоплею в мультиварці
Хочете приготувати щось ситне та смачне? Спробуйте картоплю зі свининою, рецепт якої знаходиться на https://svashka.top/jak-prigotuvati-kartoplju-zi-svininoju-v.html. Тут ви знайдете всі необхідні інструкції для ідеального результату.
Курячі ніжки миємо, натираємо сіллю і приправами. Можна замаринувати на годинку при кімнатній температурі. Наливаємо рослинну олію в мультиварку і викладаємо курячі стегенця на дно каструльки.
Картоплю очищаємо від шкірки, ріжемо великими брусочками.
Викладаємо картоплю зверху на стегенця.
Солимо, посипаємо приправами.
Цибулю поріжемо, засипаємо зверху. Готуємо стегенця з картоплею в мультиварці в режимі «випічка» протягом 50 хвилин. Через пів години курячі ніжки потрібно буде перевернути.
Після сигналу відкриваємо мультиварку і накладаємо стегенця з картоплею на тарілки.
Прикрашаємо зеленню та свіжими овочами.
Картопля з куркою у нас завжди йде на ура! Смачного!