Суп із зеленим горошком у мультиварці
Овочевий суп із консервованого зеленого горошку, зварений у мультиварці — ще одна смачна, легка та корисна перша страва, яка стане чудовим джерелом вітамінів. А якщо зварити його не на бульйоні, а на простій воді, то вийде прекрасна вегетаріанська страва, цілком придатна для пісного харчування.
Незважаючи на те, що супчик цей їсться легко, він досить ситний, завдяки зеленому горошку і м’ясному бульйону. Цей овочевий суп чудово підійде в спекотні літні дні. Хоча і взимку він буде доречним.
За бажання в суп із консервованим горошком можна додати найрізноманітніші приправи, на свій смак. Мені, втім, здається, що куди смачнішим він виходить із простою свіжою зеленню.
Рецепт супу з консервованого горошку в мультиварці
Інгредієнти для приготування:
- банка консервованого зеленого горошку
- три картоплини
- одна цибулина
- одна морква
- пучок зелені: цибуля, кріп
- сіль
- дві чайні ложки соняшникової олії
- 1,5-2 літри яловичого або курячого бульйону
Рубані котлети з курячого філе – це страва, яка вражає своєю ніжністю. Як приготувати їх у мультиварці? Відкрийте для себе рецепт на https://blogidealista.shop/rubani-kotleti-z-kurjachogo-file-v-multivarci.html, де ви знайдете всі необхідні інструкції.
Як зварити суп із консервованого горошку в мультиварці
Цибулю з морквою поріжемо кубиками.
Обсмажуємо в мультиварці в режимі «випічка» протягом 10 хвилин.
Очистимо і поріжемо кубиками картоплю. Відкриємо банку консервованого горошку, зіллємо рідину. Картоплю із зеленим горошком поміщаємо в мультиварку. Додаємо сіль.
Заливаємо гарячим м’ясним бульйоном. У мене був яловичий. Продовжуємо готувати в режимі «випічка» ще 40 хвилин. Можна готувати також у режимі «тушкування» протягом однієї години.
По закінченню програми, відкриваємо кришку і посипаємо зеленою цибулею та кропом.
Суп із консервованого горошку в мультиварці готовий! Розливаємо по тарілках. Смачного!
Такий супчик із зеленим горошком, приготований у мультиварці, чудово підійде для всієї родини, як для дорослих, так і для дітей. Вийшло дуже смачно і по весняному. Рекомендую!