Рецепт кексу з родзинками в мультиварці

Сьогодні будемо готувати шоколадний кекс із родзинками в мультиварці. Робити його зовсім нескладно. У кого є комбайн, тісто замішуємо там, а кекс мультиварка спече сама. Та не простий кекс, а з родзинками і покритий він буде шоколадною глазур’ю.
А щоб він вийшов ще смачнішим, будемо готувати його на фруктовому йогурті.
Час приготування: 65 хвилин у режимі випічка
На 100 гр готового продукту без урахування шоколадної глазурі:
- білки — 6.04
- жири — 9.40
- вуглеводи — 44.59
- калорійність — 286.74 ккал
Інгредієнти для кексу
- борошно пшеничне — 280 грамів або пару склянок
- йогурт — 200 мл.
- цукровий пісок — 200 гр.
- яйце куряче — три шт.
- розпушувач — 1 ст. л.
- вершкове масло. масло — 100 гр.
- родзинки — 100 гр.
- пакет ванілі

Рецепт приготування шоколадного кексу з родзинками в мультиварці
Розтопимо в мультиварці на режимі «випічка» 100 грамів вершкового масла.

Зіб’ємо цукровий пісок з яйцями в пишну піну.

Склянку йогурту додамо до збитих яєць, змішаємо.

Туди ж вллємо остигле вершкове масло. масло і введемо борошно з розпушувачем і ваніліном. Замісимо тісто.

Додамо до тіста розпарені родзинки.

Змішаємо.

Тісто виллємо в мультиварочну чашу.

Вмикаємо режим «випічка» і ставимо на максимальний час в мультиварці панасонік — 65 хвилин.

Дістаємо кекс за допомогою кошика — пароварки.

Шоколадний кекс із родзинками готовий!

Покриємо кекс шоколадною глазур’ю, і посипаємо цукровою пудрою.

Подаємо до столу!

До такого смачного, м’якого і пишного кексу відмінно підійде м’ятний чай або какао. Смачного!
