Рецепт кексу з родзинками в мультиварці
Сьогодні будемо готувати шоколадний кекс із родзинками в мультиварці. Робити його зовсім нескладно. У кого є комбайн, тісто замішуємо там, а кекс мультиварка спече сама. Та не простий кекс, а з родзинками і покритий він буде шоколадною глазур’ю.
А щоб він вийшов ще смачнішим, будемо готувати його на фруктовому йогурті.
Час приготування: 65 хвилин у режимі випічка
На 100 гр готового продукту без урахування шоколадної глазурі:
- білки — 6.04
- жири — 9.40
- вуглеводи — 44.59
- калорійність — 286.74 ккал
Інгредієнти для кексу:
- борошно пшеничне — 280 грамів або пару склянок
- йогурт — 200 мл.
- цукровий пісок — 200 гр.
- яйце куряче — три шт.
- розпушувач — 1 ст. л.
- вершкове масло. масло — 100 гр.
- родзинки — 100 гр.
- пакет ванілі
Рецепт приготування шоколадного кексу з родзинками в мультиварці:
Розтопимо в мультиварці на режимі «випічка» 100 грамів вершкового масла.
Зіб’ємо цукровий пісок з яйцями в пишну піну.
Грибниця в мультиварці – це справжній обійми для вашої душі. Аромат свіжих грибів, поєднаний з ніжним кремовим смаком, створює атмосферу затишку та тепла, яка змусить вас забути про всі проблеми. Хочете відчути цей затишок? Ознайомтеся з рецептом тут: https://linkinsite.top/gribivnicja-v-multivarci.html. Ця страва стане вашим рятівником у холодні вечори.
Склянку йогурту додамо до збитих яєць, змішаємо.
Туди ж вллємо остигле вершкове масло. масло і введемо борошно з розпушувачем і ваніліном. Замісимо тісто.
Додамо до тіста розпарені родзинки.
Змішаємо.
Тісто виллємо в мультиварочну чашу.
Вмикаємо режим «випічка» і ставимо на максимальний час в мультиварці панасонік — 65 хвилин.
Дістаємо кекс за допомогою кошика — пароварки.
Шоколадний кекс із родзинками готовий!
Покриємо кекс шоколадною глазур’ю, і посипаємо цукровою пудрою.
Подаємо до столу!
До такого смачного, м’якого і пишного кексу відмінно підійде м’ятний чай або какао. Смачного!