Яловичина, тушкована з капустою та помідорами
Сьогодні я хочу познайомити вас із рецептом страви, яка дуже сподобалася всій нашій сім’ї — тушкованої в мультиварці капусти з м’ясом і помідорами. Страва ця смачна, поживна і дуже корисна. І при цьому не надто калорійне, тож його можна сміливо порекомендувати тим, хто худне.
Напевно, ні до чого зайвий раз розповідати про корисні властивості капусти, помідорів і нежирного м’яса. Вони відомі, напевно, всім. Додам тільки, що вітаміни практично всіх груп, присутні у вихідних продуктах, роблять цю страву справжнім джерелом здоров’я. А м’ясо з картоплею добре насичують, при цьому не надто перевантажуючи нас надлишковими калоріями.
Тушковану капусту з яловичиною із задоволенням їдять і дорослі, і діти. І кожен знаходить у цій страві свої переваги. Так, мій чоловік заявив, що кращу закуску до пива придумати просто неможливо! Утім, кожному — своє:)
Необхідні продукти
- Картопля 7-8 бульб
- 600 грамів яловичини
- 1 цибулина
- 1 морквина
- 2 помідори
- 300 грамів капусти
- томатна паста — 2 столові ложки
- сіль, спеції
- вода — 200 мл
Як тушкувати капусту з м’ясом і помідорами в мультиварці
Промите, порізане й обсушене м’ясо складаємо в каструльку. Вмикаємо режим випічка і готуємо протягом 15 хвилин.
Хочете приготувати щось оригінальне, але не знаєте з чого почати? Розумне тістечко в мультиварці — ось ідеальний варіант! Детальні інструкції ви знайдете на сторінці https://topitpoimyblog.top/rozumne-tistechko-v-multivarci.html. Ця страва не тільки смачна, але й дуже корисна, адже містить велику кількість вітамінів і мінералів. Мультиварка робить процес приготування максимально простим, а результат перевершить ваші очікування. Спробуйте цей рецепт, і він стане одним із ваших улюблених!
Додаємо до м’яса нашатковану цибулю і натерту на крупній тертці моркву, продовжуємо готувати ще 5 хвилин.
У цей час почистимо і поріжемо брусочками картоплю.
Нашаткуємо капусту.
Додаємо в чашу помідори, спеції та томатну пасту, добре перемішуємо, смажимо ще 10 хвилин.
Складаємо порізану капусту в каструльку, змішуємо.
Закладаємо порізану картоплю.
Додаємо сіль і наливаємо воду. Вмикаємо режим випічка на 50 хвилин.
Після сигналу тушкована картопля з м’ясом і помідорами приготувалася, перемішуємо страву. Яловичина вийшла м’якою та соковитою, а овочі добре протушкованими. Можна розкладати і їсти.
Вийшла дуже смачна, корисна і досить проста страва зі звичайних інгредієнтів. Смачного!