Човники з кабачків із куркою в духовці

Човники з кабачків із куркою в духовці Фаршировані човники з кабачків

Хочете харчуватися корисно і смачно, тоді обов'язково приготуйте човники з кабачків, фаршировані куркою та овочами, запечені в духовці. Його гідно оцінять дівчата та жінки, які стежать за своєю фігурою. Куряче філе чудово поєднується з кабачками та овочами, а сирна скоринка надає цій страві дуже апетитного вигляду.

Якщо у вас у холодильнику немає чогось з інгредієнтів для начинки, нічого страшного, сміливо готуйте! На смаку це сильно не позначиться. Експериментуйте, додавайте спеції та трави, і у вас обов'язково вийде дуже смачно!

Фаршировані човники з кабачків з куркою та овочами можна приготувати навіть на святковий стіл, головне — не забудьте про красиву подачу.

Інгредієнти для фаршированих човників із кабачків:

  • 2 молодих кабачки
  • 250 гр курячого філе без шкірки
  • 1 солодкий болгарський перець
  • 1-2 помідори
  • 1 невелика морквина
  • 1 цибулина
  • 1 ст.л. оливкової олії для смаження
  • 100 гр твердого сиру
  • сіль, чорний перець
  • спеції за смаком
  • для подачі:
  • зелена цибуля
  • помідори чері

Рецепт приготування фаршированих човників із кабачків:

2) Додаємо дрібно порізану цибулю і терту моркву.Тушкуємо 5 хвилин. Фото 2.

3) Болгарський перець нарізаємо соломкою і додаємо до овочів. З помідорів зніміть шкірку, для цього зробіть на них надріз і покладіть у миску з гарячою водою на 5 хвилин. Після цієї процедури ви зможете легко це зробити. Поріжте очищені помідори кубиками і додайте до овочів. Додайте сіль, чорний перець, спеції та добре перемішайте. Тушкуйте все до готовності, приблизно 10 хвилин. Фото 3.

4) Найкраще візьміть молоді кабачки, вони будуть набагато смачнішими. Кабачки помити і розрізати вздовж. Акуратно чайною ложкою вийміть м'якоть, зробіть з половинок кабачків красиві човники. Розкрию маленьку хитрість: щоб кабачки були м'які та швидше приготувалися, проваріть їх протягом 5 хвилин у підсоленій воді.

У кожен «човник» викладіть начинку з курячого філе з овочами.

Деко застеліть пергаментним папером і викладіть на нього човники з кабачків з овочами. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 — 25 хвилин. Оскільки духовки у всіх різні, орієнтуйтеся на свою духовку. Фото 4.

5) За 5 хвилин до приготування дістаньте човники з духовки і посипте натертим на дрібній тертці сиром.

При подачі посипте човники з кабачків помідорами чері та дрібно порізаною зеленою цибулею.

Статтю створено за підтримки сайта https://sitelife.icu/