Голубці в мультиварці
Голубці можна готувати на плиті та в духовці, але найідеальнішими вони виходять тільки тоді, коли їх готують у мультиварці.
Голубці зі свинини та яловичини, в томатному соусі, приготовані в мультиварці — це шалено смачна, ситна, ніжна та ароматна страва. Їх можна подавати зі сметаною, з кетчупом і різними соліннями.
Інгредієнти для страви
- Яловичина — 200 грамів
- Свинина — 200 грамів
- Рис (пропарений) — 30 грамів
- Капустяне листя — 8-12 штук
- Морква (велика)- 1 шт.
- Цибуля (ріпчаста) — 2 шт.
- Болгарський перець — ½ штуки
- Томатна паста — 1.5 столові ложки
- Вода — 1 літр
- Базилік (сушений)
- Сіль, перець
- Кріп — для прикраси
- Соняшникова олія для обсмажування
Спосіб приготування
Спочатку нам потрібно приготувати фарш для голубців. Пропускаємо через м’ясорубку яловичину, свинину, одну цибулину. Усе змішаємо, додамо сіль із перцем, і трохи базиліку.
Для приготування голубців я раджу використовувати пропарений рис. Рис добре промиваємо в холодній воді, додаємо його до фаршу, знову змішуємо.
Смачні та прості страви завжди цінуються, особливо коли часу на готування обмаль https://mamalena-ua.top/smachni-kurjachi-krilcja-z-risom-u-multivarci.html. Курячі крильця з рисом у мультиварці — це саме те, що потрібно для швидкого та ситного обіду. Щоб зробити страву цікавішою, додайте трохи овочів, таких як морква або болгарський перець. Також можна використовувати ароматні трави для посилення смаку. Завжди працює.
А тепер нам потрібно приготувати піджарку. Для цього морквину натремо на тертці великого розміру, цибулину дрібно подрібнюємо, а перець нарізаємо соломкою або кубиками.
У каструлю від мультиварки наливаємо соняшникову олію, викладаємо туди перець, цибулю з морквою. Ставимо режим «Випічка» на 25 хвилин. Але обсмажувати потрібно близько 15 хвилин.
Потім, додаємо томатну пасту і продовжуємо обсмажувати все разом ще 7-8 хвилин.
Далі, наливаємо теплу воду.
Фарш викладаємо на капустяний лист. Якщо капуста занадто жорстка, то її потрібно відварити на режимі «Варка на пару» протягом 30 хвилин.
Потім, згортаємо голубці конвертом.
Викладаємо голубці в каструльку.
Виставляємо режим «Варка на пару» на 35 хвилин. При подачі голубці потрібно посипати подрібненим кропом. Смачного!
[title]Приготуємо голубці в мультиварці в томатному соусі[/title]