Квасоля з куркою в мультиварці
Приготована в мультиварці квасоля з куркою — смачна і дуже ситна страва, невеликою порцією якої можна наїстися досхочу. Курку для цього рецепта краще брати у вигляді філе, а квасолю — червону, консервовану.
При використанні консервованої квасолі курка в мультиварці готується досить швидко. Є подібні рецепти і з використанням і свіжої, і сухої квасолі, але вони вимагають істотно більше часу, оскільки квасолю треба попередньо підготувати. Консервована ж жодної додаткової обробки перед приготуванням страви не потребує.
Страва ця дуже насичена білками, адже і куряче м’ясо, і квасоля — дуже концентровані їхні джерела. Тому страва і виходить дуже ситною. У ньому фактично поєднані і м’ясо, і гарнір, тому його можна сміливо назвати стравою «два в одному».
Рецепт консервованої квасолі з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
- 1 банка червоної консервованої квасолі
- курка — півкіло (філе або грудка)
- одна цибулина
- дві часточки часнику
- дві столові. л. томатної пасти
- дві столові. ложки соєвого соусу
- два столи. ложки оливкової олії
М’ясні котлети з овочами в мультиварці — ідея для тих, хто любить "все в одному". Рецепт з https://vsedlameme.shop/m-jasni-kotleti-z-ovochami-v-multivarci.html пропонує шари з баклажанів та кабачків під котлетами. Використовуйте фарш з ягнятини, щоб надати страві багатший смак, а для соковітості додайте в овочі трохи бульйону. Режим "пісочний торт" дозволить овочам просочуватися соками м’яса, створюючи неперевершений букет.
Як тушкувати курку з червоною консервованою квасолею в мультиварці
Очищаємо цибулину та часник від шкірки й дрібно шаткуємо. У чашу наливаємо оливкову олію й обсмажуємо цибулю з часником до прозорості в режимі «випічка».
Промиваємо куряче філе або курячу грудку під водою, поріжемо шматочками і відправляємо до цибулі. Продовжуємо обсмажувати ще 20 хвилин.
Додаємо консервовану квасолю, соєвий соус і томатну пасту, перемішуємо і продовжуємо готувати ще 10 хвилин. Сіль я не додавала, та вона й не знадобилася.
Тушкована консервована квасоля з куркою в мультиварці готова! Прикрашаємо та подаємо до столу.
За 35-40 хвилин можна приготувати в мультиварці таку смачну та ситну страву з консервованої квасолі з куркою.
Курку з квасолею можна використовувати як основну страву, а також можна до них подати гарнір. Але для мого смаку ця страва отже вийшла досить ситною. Наїдаєшся навіть маленькою кількістю.