Куряче філе запечене в кефірі в духовці
Хороший дієтичний рецепт запечений у духовій шафі. Кефірний маринад — це найкращий спосіб щоб грудка вийшла соковитою і ніжною. Регулярне вживання цього частування з правильними вуглеводами на гарнір, сприяє швидкому набору м'язової маси і відходу підшкірного жиру. Харчуйтеся правильно і годуйте своїх близьких натуральними продуктами. Діліться своїми способами приготування, і напишіть ваші враження за цим рецептом
Інгредієнти
- Філе курки — 500 гр.
- Кефір — 150 мл.
- Перець чорний — 1 ч. л. ложка
- Часник сухий — 1 ч. л. л.
- Сіль — 1 чайну л.
- Олія — 2 ст. л. л. (для змащення форми)
Рецепт грудки в кефірі
Готуємо продукти, м'ясо промиваємо під водою, дістаємо потрібні спеції
Ріжемо грудки вздовж, на середні товщини скибочки Розкладаємо на тарілці, солимо, перчимо, додаємо часник Натираємо спеціями, з обох боків
Заливаємо філе, зверху кефіром
Залишаємо маринуватися на столі, при кімнатній температурі, на — 2 години
Час маринування минув, змащуємо форму для випікання рослинною олією, і викладаємо в неї курочку, в — 1 шар
Прогріваємо духову шафу, за температури 180 градусів, 5-8 хв.
Ставимо форму з курячими грудками в розігріту духовку на 20 хв.
Час запікання минув, дістаємо курку в кефірі з духовки, страва вийшла ніжною і соковитою, добре підійде для людей, які дотримуються здорового харчування