Куряче філе запечене в кефірі в духовці

Смачна курка в кефірі

Хороший дієтичний рецепт запечений у духовій шафі. Кефірний маринад — це найкращий спосіб щоб грудка вийшла соковитою і ніжною. Регулярне вживання цього частування з правильними вуглеводами на гарнір, сприяє швидкому набору м'язової маси і відходу підшкірного жиру. Харчуйтеся правильно і годуйте своїх близьких натуральними продуктами. Діліться своїми способами приготування, і напишіть ваші враження за цим рецептом

Інгредієнти

  • Філе курки — 500 гр.
  • Кефір — 150 мл.
  • Перець чорний — 1 ч. л. ложка
  • Часник сухий — 1 ч. л. л.
  • Сіль — 1 чайну л.
  • Олія — 2 ст. л. л. (для змащення форми)

Рецепт грудки в кефірі

Підготовка продуктів

Готуємо продукти, м'ясо промиваємо під водою, дістаємо потрібні спеції

Натираємо курячу грудку спеціями та сіллю

Ріжемо грудки вздовж, на середні товщини скибочки Розкладаємо на тарілці, солимо, перчимо, додаємо часник Натираємо спеціями, з обох боків

Заливаємо м'ясо кефіром

Заливаємо філе, зверху кефіром

Залишаємо курку маринуватися, на 2 години

Залишаємо маринуватися на столі, при кімнатній температурі, на — 2 години

Розкладаємо грудку у форму для випікання

Час маринування минув, змащуємо форму для випікання рослинною олією, і викладаємо в неї курочку, в — 1 шар

Прогріваємо духову шафу, за температури 180 градусів, 5-8 хв.

Ставимо форму з філе в духовку

Ставимо форму з курячими грудками в розігріту духовку на 20 хв.

Курка в кефірі готова, виймаємо з духовки і вечеряємо

Час запікання минув, дістаємо курку в кефірі з духовки, страва вийшла ніжною і соковитою, добре підійде для людей, які дотримуються здорового харчування